portfolio web templates

THE VOICE OF SOEST

Voorwaarden voor deelname


1 Uitvoer en Goedkeuring

Organisatie van The Voice of Soest wordt uitgevoerd door Autumn Leaves Music Productions, in overeenstemming met de Gemeente Soest. Het gebruik van de naam “The Voice Of Soest” is goedgekeurd door Talpa Media B.V.  Kandidaat geeft door inschrijving akkoord voor gebruik van zijn of haar gegevens, uitsluitend voor "The Voice of Soest". 

2 Deelname

Deelname aan The Voice of Soest is uitsluitend voor deelnemers ouder dan 16 jaar die woonachtig zijn in Soest. Deelname kan pas plaatsvinden nadat kandidaat zichzelf heeft aangemeld via www.voiceofsoest.nl, en hiervoor een geldige link naar een youtube auditie van zichzelf heeft doorgestuurd. Deelname is toegestaan voor: zangers, zangeressen, bands en koren. Aan inschrijving is geen inschrijfgeld verbonden. Deelname is gratis en op eigen risico. Inschrijven is mogelijk tot en met 4 maart 2019.

3 Audities

De audities voor de Voice van Soest vinden plaats middels het uploaden van een youtube filmpje. Een auditie commissie zal een keuze maken uit de ingestuurde video’s. De definitieve kandidaten van The Voice of Soest worden 6 maart 2019 bekend gemaakt via www.voiceofsoest.nl en de Soester Courant. Over de uitslag van de audities kan niet worden gecorrespondeerd.

4 Jurering halve finales, en finale

De deelnemer zal worden gejureerd door een professionele jury. Over de uitslag van de live-shows kan niet worden gecorrespondeerd.

5 Verloop halve finales, en finale

Er worden 16 auditanten geselecteerd voor deelname aan de twee halve finales. Hiervan gaan er steeds 4 door naar de finale. Op de finale-avond zullen de deelnemers strijden om de eerste, tweede en derde plaats.

6 Prijzen

De hoofdprijs is een opnamesessie in een professionele studio. Deze prijs is niet om te zetten in geld. 

DEEL DEZE PAGINA!